Latest Blog

mød  kvinder tantra kursus for par

/04/03 - Elsk dig glad – kom og praktisér det at mødes med åbent sind & krop Tantra kurser for par. Et lavpraktisk rum, hvor vi igennem en stribe guidede øvelser undersøger: Hvad det der Tantra er for noget – og hvad kan det gøre ved os som par; Hvordan man vækker lysten ved at gå i kontakt uden at ”ville noget”, eller, at “Mødes for at mødes”; At sanse sig selv i mødet – kontra at ”gøre noget” ved den anden; At give og modtage – eller “danse” sammen. Igennem en række. /01/16 - Mange tantra-kurser og -seminarer henvender sig til par. De tilbyder at hjælpe deltagerne til bedre elskov eller “kærligere” møder. Kvinde om kursus i tantramassage: Vildere end noget jeg har prøvet før! Skrevet af Joanna 29 år d. maj Udgivet i Testimonials · Tantramassage for par - den vildsste oplevelse. Jeg deltog i april i kurset 'Tantra massage for par' sammen med min tantra partner. Jeg oplevede en varme, stor kærlighed og utrolig stor lykke og forløsning på kurset. Især ny indsigt i hvordan jeg selv kunne lide at blive kærtegnet og hvordan jeg kunne lide at kærtegne andre. Læs mere.

Nøgen dating mænd i dametøj

Weekenden er opdelt således: Følg os på facebook. Igennem en række simple øvelser, inviteres deltagerne til kropsligt at erfare sanselighed, lyst og nærvær. Sådan er det også med sex. Lad os tale sammen.

mød  kvinder tantra kursus for par

/01/02 - Workshops i tantra. Røre og blive berørt? Vil du inspireres og lære at bringe tantra massage ind i dit parforhold, eller med til dit næste tantriske møde. Pris kr /pers, kr/par. Find datoer i min kalender HER. Der findes både datoer for weekendkurser. kursus for alle som føler sig som absolut begyndere og alle andre. Dette weekendkursus handler om tantramassage og sanselig Jeg underviser step for step i tantramassage fra kvinde-til-mand og omvendt. Tantramassage for ét par. For jer som gerne vil lære at give hinanden tantramassage, men som ikke ønsker at være i rum med andre. Sanne Mikaela leder jer igennem samtalen, nærheden med hinanden og guider jer igennem hele massagen. DSC Tantra handler om at være til stede i nuet, om at nyde, og om at give sig hen i processen. Takket være din guidning specifikt på vores problematik og tantramassagen vil vi gå den i møde med håb og fortrøsning. Lone og Ole I Tantra Templet vil vi gerne dele af vores viden og erfaring, derfor tilbyder vi undervisningsforløb på 3 gange, mand-til-kvinde og kvinde-til-mand. Hvis I begge gerne vil lære at give tantramassage til hinanden, anbefaler vi et forløb på 6 gange, med så korte eller lange mellemrum som I ønsker. For at få størst muligt udbytte af undervisningen er det bedst hvis I øver hjemme inden næste gang. Der er også mulighed for et længere forløb, hvis I gerne vil gå endnu dybere i de tantriske  未指定: mød..

Jeg vil blot bede om, at man så vidt muligt bliver i rummet og processen under hele workshoppen, for ikke at skabe unødige forstyrrelser for sig selv og andre. Det har påvirket mig i flere uger nu. Jeg oplevede en varme, stor kærlighed og utrolig stor lykke og forløsning på kurset. Når du kommer hjem har du ikke bare fået en go' oplevelse - målet er at du kommer hjem med en frisk erindring om fred i sindet og salig glæde i sjælen. Jeg har ikke beskæftiget mig med denne verden før, og jeg er heller ikke i den spirituelle verden, så denne oplevelse er langt ud over det, jeg kan beskrive med ord Kursus i bevidst berøring, intimitet, massage og sanselighed Workshop med oplæg, øvelser, berøring og massage. Lær at tiltrække det du virkelig længes efter og drømmer om. Du er topproffesionel i udførelsen "mød kvinder tantra kursus for par" dit arbejde samt opfølgningen bagefter. At lukke helt op for seksualiteten i jeres forhold — uden begrænsninger, fordomme og blokeringer? Vores undervisning sker i dyb respekt for jeres privatliv og jeres intimsfære som par. Det er lige fint, om du kommer på tantra massage workshop alene eller sammen med en du kender. Det er én af de gaver, jeg fik med fra dit kursus. Du kan også købe dvdén på Sexologiskolen. Næste dag, hvor jeg gav jens massage, nød jeg virkelig at. Tilmed har du 12 tantriske kærlighedsritualer med i bagagen, som du kan bruge og fordybe dig i med erotisk massage amager urmærker til kvinder nuværende eller fremtide partner igen, igen og igen.


Ingen sexlyst free chat dk


Blandt dé som igennem tiden har valgt individuel undervisning, har der været skuespillere, politikere, mennesker i andre høje positioner, med kendte ansigter. Seneste artikler Er tantra farligt? Tilmelding At mødes igen og igen — som om man aldrig havde mødtes før. Enhver mand har en indre helt der kan det hele, men de har brug for den kvindelige energi, kærlighed, omfavnelse og sensualitet.

mød  kvinder tantra kursus for par